Senromantik i Kastelskirken

Kastelskirken inviterer til musikalsk søndag med sang, orgel og engelsk senromantik. af Finn Edvard. finn.edvard@gmail.com.   Søndag 25 …


Kastelskirken inviterer til musikalsk søndag med sang, orgel og engelsk senromantik.

af Finn Edvard.

finn.edvard@gmail.com.

 

Søndag 25. februar kl. 14 byder Kastelskirken påny på en spændende søndagskoncert.

To markante solister, altsangeren Jane Bertelsen og pianisten og organisten Tom Ernst har tilrettelagt et program med engelsk senromantik med musik af Edvard Elgar, Vaughan Williams og Benjamin Britten. Værker, der ganske sjældent er lejlighed til at høre.

Altsangeren Jane Bertelsen er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt i USA. Hun har været medlem af Danmarks Radios Kammerkor og Vokalensemblet, og er ofte brugt som solist i DR i forbindelse med koncerter og produktioner. Jane Bertelsen har desuden i længere perioder været ansat som operasanger på Det Kongelige Teater og i øvrigt gennem næsten ti år været medlem af Kastelskirkens Vokalensemble.

Nu er hun bosat i Bruxelles, hvor hun er engageret i Bruxelles fornemme operahus »La Monnaie« samt engageret i en lang række produktioner i »det Flamske Radiokor«

 

Gratis adgang

Tom Ernst er født i Kristiansand i Norge og studerede i København, hvor han tog diplomeksamen i klaver efterfulgt af en omfattende koncertvirksomhed i hele i Norden samt som akkompagnatør i Europa og USA. Han var bl. a. også klaverdocent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i tiden fra 1981-2003.

Koncerten præsenterer et program fyldt af vellyd, drama poesi og virtuositet – en ren søndags-perle, og der er gratis adgang.

Kommentarer

1