Nye atletikstjerner er velkomne til KIF

Så er det tid til at melde sig til Atletikklubben KIF’s store atletikskole, der skal holdes i sommerferien på Østerbro Stadion. Af Finn Edva …


Så er det tid til at melde sig til Atletikklubben KIF’s store atletikskole, der skal holdes i sommerferien på Østerbro Stadion.

Af Finn Edvard.

finn.edvard@gmail.com.

 

I Atletikklubben KIF, der holder til i Idrætshuset ved Østerbro Stadion, inviterer nu til årets store atletikskole, der skal holdes i sommerferien på Østerbro Stadion.

Klubben efterlyser børn i alderen fra seks til 12 år, der kunne tænke sig at prøve kræfter med atletik i ugen fra 2. til 6. juli.

Her kan børn og unge få afprøvet deres talenter inden for hækkeløb, kuglestød, længdespring og sprint, og deltage i mini-OL.

 

Fem kulørte dage

KIF’s atletikskole er fem kulørte dage, hvor der ikke blot bliver prøvet kræfter med de mange forskellige atletikdiscipliner, men også bliver rig mulighed for at lege, konkurrencer, samarbejdsøvelser og deltage i et mini-ol.

”Atletik er en alsidig og udviklende sportsgren, og træner de basale færdigheder, der ligger til grund for al idræt: Løb, spring og kast. Vi går meget op i, at børnene tilegner sig atletikken på en sjov måde gennem leg og konkurrence, både individuelt og i hold”, fortæller Mikkel Hansen, der er en af instruktørerne på KIFs Atletikskole.

”Instruktørerne er alle erfarne atletikudøvere, der til daglig træner vores ungdoms- og juniorhold.

Samtidig ønsker vi med dette tilbud at skabe rammerne for nye og varige venskaber blandt børnene«, siger Mikkel Hansen.

 

Et godt tilbud

KIF’s Atletikskole er København IFs lokale sommerferietilbud, som foregår mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 9 til – 15.

Prisen for at deltage er kun 600 kr. for hele ugen, hvilket indebærer en deltagerpakke bla. med T-shirt og en drikkedunk samt frugt og saft alle dage.

Læs mere på atletikskole@kif-atletik.dk. Sidste tilmelding er 4. juni.

 

Kommentarer

1